General

Folosirea și plasarea unei comenzi pe site-ul www.femminity.ro atrage după sine acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Vă recomandăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a accesa sau plasa o comandă pe site, și să urmăriți constant orice modificare aduse acestora, intrucât Femminity World SRL își rezervă dreptul de a modifica parțial sau în întregime, în orice moment și fără o notificare prealabilă, prevederile prezentate mai jos, moment din care noile modificări vor intra în vigoare înlocuind valoarea vechilor termeni. Condițiile de livrare și tranzacțiile stipulate aici se aplică tuturor serviciilor și livrărilor. Sunt excluse vehement de către noi orice alte prescripții din partea partenerilor de afaceri. Este necesară obtinerea confirmării noastre în scris pentru orice ințelegere încheiată ulterior.

 

Plata si Livrarea

Plata se face in sistem ramburs.

Prețurile bunurilor și serviciilor afișate în cadrul site-ului www.femminity.ro includ T.V.A.

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului către agentul firmei de curierat.

La livrarea comenzii vei primi o chitanță pentru sumele achitate.

Livrarea produselor Femminity este gratuită pentru comanda minimă de 250 leicu condiția că cumpărătorul să se afle intr-o zonă din aria acoperită de rețeaua de curierat Cargus SRL.

Pentru livrări cu plata ramburs, in orașele din aria acoperită de rețeaua de curierat rapid Cargus, costul expedițiilor este de 18.00 RON (inclusiv TVA), pentru comenzi sub 250 RON.

În cazul in care destinatarul nu se află în aria de acoperire Cargus SRL, se adauga 2 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare km suplimentar.

Livrarea coletelor se face în 48-72 ore.

Comenzile înregistrate online de Vineri, ora 16:00, pâna Luni, vor fi expediate începând de Luni - Marți și livrate începând de Marți - Miercuri prin serviciul de curierat rapid.

Expedierea are loc mereu in cel mai scurt timp posibil

Dacă nerespectarea termenului de livrare sau de prestații este cauzată de o fortă majora (sub "fortă majoră" se intelege o circumstanță particulară, neprevazută și de neînlaturat, care intervine după încheierea contractului și care împiedica una din părți să ducă la îndeplinire îndatoririle stipulate în contract) firma Femminity World SRL va fi eliberată de orice răspundere dacă se referă la acest incident. Această absolvire de răspundere este limitată de durata cazului de fortă majoră. La nerespectarea termenului de livrare din alte motive decât cele prevăzute mai sus, cumpărătorul trebuie să ne dea un alt termen de livrare de minimum 21 de zile. Pentru demonstrarea respectării termenului este suficientă trimiterea la timp a mărfii. Riscul inclusiv plata costurilor de transport și asigurări, trec la cumpărător.

 

Taxe suplimentare

Prețul final plătit de client este format din pretul produsului și cheltuieli de expediție și/sau incasare. Femminity World SRL nu percepe clientului nicio taxă suplimentară la cumpărarea produsului. 

 

Returnarea produselor

Conform legislației în vigoare, cumpărătorul (prin lege calitatea de cumpărător revine doar persoanelor fizice) are dreptul de a returna produsele, fără specificarea unui motiv și fpră penalitați, în termen de 14 zile de la primirea lor, urmând să îi fie returnată contravaloarea produselor (reprezentând doar suma de achiziție a produselor nu și taxa de livrare care va fi suportată de către client) în maxim 30 zile lucrătoare de la data primirii coletului returnat de către cumpărător, doar in momentul îndeplinirii tuturor condițiilor de returnare:

- produsele sunt returnate în ambalajul original, nealterat în niciun fel, cu toate accesoriile, cu etichetele si sigiliile intacte - nu se acceptă produse desfăcute, testate, rupte, șterse, lovite, ciobite sau deteriorate in orice fel, deteriorare rezultată din utilizarea produselor sau din manipularea necorespunzătoare a acestora;

- produsele trebuie însoțite de toate documentele cu care au fost livrate: garanții, factură, accesorii etc.

- cumpărătorul va suporta taxa de transport în cazul returului sau a schimbului cu un alt produs;

- în cazul în care s-a primit si un cadou pe lângă produs, trebuie returnat si acesta împreuna cu produsul.

- nu se acceptă produse retur a căror taxa de expediere nu a fost achitată în prealabil de către cumpărător.

Se poate opta pentru returnarea sumei (doar suma de achiziție, fără taxele de transport) sau pentru înlocuirea produsului, moment în care cumpărătorul va suporta taxele de transport pentru retur si taxele de livrare al noului produs.

În cazul alegerii variantei de a se returna suma achitată, returnarea de numerar se va face în contul bancar al cumpărătorului, acesta fiind responsabil pentru furnizarea corectă a numărului de cont.

Femminity World SRL iși rezervă dreptul de a nu mai accepta retur si de a nu mai procesa comenzi venite din partea unor persoane care returnează produse in mod repetat, precum și în cazul produselor returnate ce nu respectă condițiile de retur prevăzute mai sus.

 

Limitari ale responsabilitatilor

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu iar anumite caracteristici pot diferi față de poze (culoare, aspect, etc). Echipa www.femminity.ro încearcă să iți prezinte cât mai detaliat și corect produsele și să respecte acuratețea informațiilor. Totuși, www.femminity.ro nu garantează ca descrierea produselor și a serviciilor, precum și conținutul acestui website, este lipsită de erori, completă și/sau actuala. Societatea Femminity World SRL nu își poate asuma responsabilitatea că toate produsele expuse sunt disponibile în stoc, însă se obligă să facă demersuri pentru obținerea și livrarea lor potrivit comenzilor acceptate.

Totuși, dacă în urma acestor demersuri, bunurile nu pot fi obținute în vederea livrării, clientul va fi informat de îndată. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, fără altă despăgubire suplimentară.

 

Dreptul de autor

Intregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafică, simboluri, mărci comerciale, logo-uri) elemente de grafică web, scripturi, programe și baze de date) este proprietatea exclusivă a Femminity World SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord în scris prealabil de la deținatorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.femminity.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, cu excepția utilizării in scop strict personal și necomercial, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Femminity World SRL.

 

 

 

Protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Femminity World SRL va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: Înscrierea acestor date în documentele fiscale emise de societate conform legii și informarea dumneavoastră. Sunteți obligați să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactați, pentru a putea fi emise documentele tranzacției și pentru a vă putea fi livrată comandă. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesării comenzii. Informațiile inregistrate prin intermediul site-lui www.femminity.ro sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: compania de curierat rapid care livrează produsele. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor. Trebuie însa precizat că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, datele dvs. personale nu pot fi șterse din documentele financiare, fiscale și de gestiune emise de societate, aceste prelucrari având caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opoziție în acest caz.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

 

Garanții

Toate produsele comercializate de către Femminity World SRL beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, și provin din surse autorizate de producător respectiv Femminity World SRL. În cazul certificatelor de garanție emise de Femminity World SRL produsele defectate în perioada de garanție vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societații. Produsul va fi însoțit de o descriere scrisă a defectului reclamat, de o copie după factură și certificatul de garanție în original. Produsele se predau sau se expediază în ambalajul original, insoțite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzătoare este în sarcina clientului. Timpul de service se calculeaza din momentul în care produsul a sosit la sediul nostru și până la momentul în care produsul a fost predat clientului.

 

Litigii

Femminity World SRL, vă face tot posibilul ca toate eventualele neîntelegeri privind orice tip de dispută între părți să fie rezolvate pe cale amiabilă de către reprezentanții lor. În cazul în care rezolvarea neîntelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instanței judecatorești competente din Romania.


Legislație

Este valabilă în exclusivitate legislația româna.

You have successfully subscribed!
This email has been registered