Diferenţa dintre Nail prep, Primer şi Bonder

Care este diferenţa între Nail prep, Primer şi Bonder ???
Recent am observat că unele fete nu ştiu care este diferenţa dintre aceste 3 tipuri de soluţii de pregătire. Vrem să-ţi fim de ajutor şi să-ţi explicăm care este rolul acestora.
1. Toate 3 sunt soluţii de pregătire şi se aplică pe unghia naturală, după ce a fost îndepărtat luciul de pe aceasta.
Soluţiile deţin 2 funcţii majore: de Deshidratare şi de Aderenţă, care ajută la obţinerea unei manichiure de calitate şi rezistente în timp.
2. Funcţia de Deshidratare - o deţin Nail prep-ul şi Primer-ul. După aplicare se usuca la aer timp de 10-15 secunde.
Nail prep - este o soluţie mai puţin acidă, care deschidratează neagresiv unghia naturala. Este recomandat clientelor care au piele normală sau uscată.
Primer - este o soluţie acidă, care are un grad mai mare de deshidratare. Respectiv este recomandat clientelor cu piele umedă, pentru a obţine o deshidratare mai buna a patului unghial.
3. Funcţia de Aderenţă - o deţine bonderul, care poate fi de 2 tipuri (soluţie sau gel).
Ultrabond - este o soluţie cu funcţie de aderenţă, care se aplică dupa soluţia de deshidratare. Se usucă la aer timp de aproximativ 30 sec, dupa care lasă un strat lipicios cu aspect lucios, care va face o aderenţă bună între unghie şi gel.
Bonder gel - este un gel cu funcţie de aderenţă, care se aplică după una din soluţiile de deshidratare. Acesta trebuie aplicat în strat subţire periat şi necesită polimerizare în lampa (pentru că este gel, dar nu soluţie). După uscare lasă un strat lipicios cu grad ridicat de aderenţă.

You have successfully subscribed!
This email has been registered